Eğitim Sitesi

Banko Derinliğinde Nedir? Banko Derinliğinde Hakkında Kısaca Bilgi

Banko Derinliğinde Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Banko Derinliğinde:

"Dolap derinliğinde" olarak isimlendirilen banko derinliğinde modeller, standart mutfak dolaplarından taşmayacak şekilde tasarlanmış, ankastre kuruluma gerek olmaksızın entegre bir görünüm sağlayan modellerdir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Pencere Modeli: Şık ve enerji verimli, tek üniteli pencere modeli klimalarımız, bir odanın tamamını veya bir bölümünü soğutmak üzere bir evin veya katın penceresine yerleştirilecek şekilde tasarlanmıştır.

    İzleme Açısı (Viewing Angle): İzleme açısı bir ekranın en fazla hangi açıdan sağlıklı olarak izlenebileceğini anlatmak için kullanılmaktadır. Bir televizyonun görüntü açısı 180 derecedir. LCD'lerin ilk halinde ve diz üstü bilgisayarlarda ekrana hafif eğik açı ile bakılsa görüntü bozulmakta, karanlık görünmektedir. Yıllar içerisinde, düz ekran televizyonlarda izleme açısı oranları ciddi anlamda yükselmiştir. 150 derece ve üzeri izleme açıları bugün kabul edilebilir seviyedir. Daha üst düzeyde ekranlar 170 derece izleme açısına kadar çıkmış durumdadırlar. Plazma TV'lerde bu oran 175 dereceye kadar çıktı. Bu da onların CRT (tüplü) ekranlarla neredeyse aynı seviyeye eriştikleri anlamına gelmektedir.

    Uçuş Modu: Uçak Modu olarak da bilinen bu ayar, mobil bir aygıtın kablosuz radyo alıcısı bileşenlerini devre dışı bırakarak bir uçakta diğer bazı özelliklerin güvenle kullanılmasına imkan verir.

    IMAP4: Message Access Protocol 4 (Mesaj Erişim Protokolü 4) olarak da bilinen bu teknoloji, kullanıcıların cep telefonlarının tarayıcısı üzerinden e-posta mesajlarını almalarını ve göndermelerini sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü