Eğitim Sitesi

Air Traffic Conference ((Hava Trafik Kongresi)) Nedir? Air Traffic Conference ((Hava Trafik Kongresi)) Hakkında Kısaca Bilgi

Air Traffic Conference ((Hava Trafik Kongresi)) Terimi Hakkında Bilgiler

Turizm ve Otelcilik Terimi Olarak Air Traffic Conference ((Hava Trafik Kongresi)):

Hava Nakliye Kurumunun bir kolu olan bu kuruluş Amerika içinde sefer yapan uçak şirketleri arasında ilişkileri düzenler.

 

    Benzer Turizm ve Otelcilik Terimleri

    Biletli Turizm: Ulaştırma aracı için bilet alındıktan sonra seyahate çıkılarak, konaklama ve diğer ihtiyaçlarla ilgili kısımların gidilen yerde programlaştırılması şeklindeki turizm.

    Split Charter: Bir uçağın(veya başka bir taşıt aracının)belirli bir sefer(yolculuk) için birden fazla kuruluş tarafından tutulması.

    Air Travel Organiser's Licence (Uçuş Seyahati Organizatörleri Belgesi): Kısa adı ATOL. İngitere'de havayoluyla seyahat düzenleyen operatörlerin CAA'den bir ATOL almaları yasal bir zorunluluktur. Belgeye hak kazanmak için başvuru sahiplerinin CAA'yi, mali durumları konusunda tatmin etmeleri gereklidir.

    Tüm Masrafları İçeren Paket Gezi: Turistin ihtiyacı olan ulaştırma, konaklama, yeme-içme, yerel turlar, transferler, havaalanı-otel-havaalanı gibi tüm hizmetleri içeren paket gezi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Turizm ve Otelcilik Terimleri Sözlüğü