Eğitim Sitesi

Aptalca Ya Da Salakça İşlenmiş Suçlar

Ana Sayfa > Komik İlginç Yazılar > Aptalca Ya Da Salakça İşlenmiş Suçlar

Aptalca Ya Da Salakça İşlenmiş Suçlar

ABD'de islenen milyonlarca suç eyleminden bazıları 'ben çok aptalım' imzasını taşıyor.

 

Geri zekalılık ürünü olan bu suç eylemlerinden bazıları söyle:

 

- Başkan Bill Clinton'ın memleketi Arkansas'ta , inşaat isçisi olan James Newsome bir süpermarketi soymaya karar verdi. Oyuncak bir silahla markete giren Newsome kasadaki bütün paraları aldı, ancak iki saat sonra ele geçirildi. Aptal soyguncu, süpermarkete , çalışırken kullandığı inşaat kaskıyla girdi. Kaskın üzerinde 'James Newsome' yazıyordu ve polis hemen yakaladı.

 

----------------------------------------------------

 

-Florida'da, 26 yaşındaki Robert Mulryan banka soymaya karar verdi. Mulryan, bankaya girdi ve memureye bir kağıt parçası uzattı. Soyguncu ,bankayı bombalayacağı tehdidinde bulunmuştu. Bayan memure, Mulryan'in istediği parayı beklemeden verdi. Soyguncu, aldığı paralarla bankadan ayrıldıktan 20 dakika sonra yakalandı. Robert Mulryan, memureye uzattığı tehdit notunu kendi çekinin arkasına yazmıştı. Çekin önyüzünde ise adı ve adresi yer alıyordu.

 

----------------------------------------------------

 

-Washington çevresindeki evlere giren bir hırsız, bir evin eşyalarını çalarken 900'lü numaradan bir falcıyı aradı. Değerli eşyaları çalınan ev sahibine 250 dolarlık bir telefon faturası geldi. Ev sahibi telefon faturasını polise verdi. Polis, kim olduğunu ve ne yaptığını falcıya anlatan hırsızı hemen buldu.

 

----------------------------------------------------

 

-33 yasındaki bir kadın, New York Eyaleti'nde banka soymak istedi. Lucy Amador, bankaya borç başvurusunda bulunmak isteyen bir müşteri gibi girdi ve gerekli formları doldurdu. Amador, daha sonra silah çekerek kasadan 10 bin dolar aldı ve kaçtı. Polis, Amador'u bir saat sonra kıskıvrak yakaladı. Borç başvuru formunda, telefon numarasından evinin adresine kadar Lucy Amador'a ait bütün bilgiler yer alıyordu.

 

add

tag komik suçlar salakça suşlar aptalca suçlar komik gerçek olaylar

Aptalca Ya Da Salakça İşlenmiş Suçlar Hakkında Yorum Yazın...

  

Aptalca Ya Da Salakça İşlenmiş Suçlar Hakkında Yorumlar

falcon Çok aptalca ama devamı olsa iyi olurdu 2013-10-10

Yazılan son 1 yorum gösteriliyor.

İçerikle ilgili 1 yorum yazılmış.

Yeni Eklenen Komik İlginç Yazılar

Aptalca Ya Da Salakça İşlenmiş Suçlar