Eğitim Sitesi

Bir Kara Fatmanın Günlüğünden

Ana Sayfa > Komik İlginç Yazılar > Bir Kara Fatmanın Günlüğünden

Bir Kara Fatmanın Günlüğünden

Bir Kara Fatmanın Günlüğünden

Dün gece yine ölümle burun buruna geldim. Kendime bir zarar geleceğinden değil ama karım Cemile ne yapar sonra. Biz akşam yemeğimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiğinden geç vakitlere kadar oturup yatmadılar. Neyse ki konukların gitmesiyle birlikte uykuya daldılar. Bir süre ortalığın sakinleşmesini bekleyip, yiyecek toplamaya başladım.

Bugün misafirler geldiği için menü çok zengindi. Pasta ve börek kirintilarına bayılırız. Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfağın ışığı yandi ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum. Uyuz adam, ben bir erkeğim Fatma da nereden çıktı. Benim adım İsmail. Böyle şeyler delikanlıyı bozar.

 

Hadi beni karımla karıştırdın diyelim. Sen ne kadar korkak bir adamsın. Benim kaç katım büyüklüğünde olmana rağmen bu bağırış da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bir şey yapmışım gibi beni kovalamaya başladı. İnanın o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak bardak üzerinde dolaşmamaya çünkü bu adamın karısı çok titiz.

 

Bazen diyorum ki bu gıcıkların misafiri geldiğinde git ortalarda dolaş böylelikle utanılacak duruma düşsünler..Ama yapamıyorum işte. Ne olursa olsun, ekmek yediğin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir.

 

Ben eve geldiğim ilk yılları hatırlıyorum da ne güzeldi o günler. Rahmetli kayınbabam ve kayınvalidem beni evlerine kabul etmişlerdi. O zamanlar rahattık, çünkü ev sahibimiz Rıza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolaşabiliyorduk. Hatta Rıza amcayla aynı sofrada yemek yediğimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranırdı bilmem ama o hep yüreğimizde yaşayacak. Rıza amcanın durumu pek iyi sayılmazdı, memur emeklisiydi. Bu evde rahmetli karısınınmış, bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçeneğimiz yoktu. Ama daha mutlu ve huzurluyduk.

 

Rıza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti. Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi. Rıza amcanın toprağa verildiği gün biz de oradaydık.Karşı komşusu Osman Zeki bey bize geldiğinde ceketini asmıştı. Biz de bunu fırsat bilip ceketin cebine girdik. Ardından Osman Zeki beyle birlikte mezarlığa doğru yola koyulduk. Rıza amcanın üç tane oğlu vardı ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardı. Hayırsızlar daha ilk günden evi satışa çıkardılar.

 

Evi şu anda oturan adam ve karısı satın aldı. Eve ayak basmalarıyla kayınbabam ve kayınvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam sonra iğrenerek cansız bedenleri kağıda sararak çöpe attı. Sanki kendisi çok temizmiş gibi. Halbuki tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yikamadığına defalarca sahit oldum.

 

Şimdilerde kendine üzerinde rahmetli kayınvalidemin resmi olan bir ilaç almış, durmadan üzerimize sıkıp duruyor Kayınvalidem Sultan hanım gençliğinde fotomodel oldugu için bu tür ilaçların üzerinde resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamıştı. Ama evlenince mecburen bıraktı. Çünkü kayınbabam tam bir Osmanli erkeğiydi. Bugüne kadar rahmetli Rıza amcanın anısına bu evde oturduk,artık daha fazla dayanacak halimiz kalmadı. Eşe dosta haber saldık. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz taşınacağız buradan. Belki de sizin evinize yerleşiriz hayat bu belli mi olur?

 

add

tag komik yazılar güldüren yazılar esprili eğlenceli kara fatmanın günlüğünden komik günlük

Bir Kara Fatmanın Günlüğünden Hakkında Yorum Yazın...

  

Bir Kara Fatmanın Günlüğünden Hakkında Yorumlar

nil Ne kadar muhteşem bir yazı, yazarını çok aradım teşekkür etmek için.. ne zaman rast gelsem içimde hep çiçekler açar, her nerede yaşıyorsan güzel insan sağol varol.. birde aşağıda biri slak saçma bir yaklaşımda bulunmuş.. ne alaka.. 2023-05-18

Gulbeye cevap Neden bocekte bir canlı değilmi yani bunu soylemen çok sacma bir kere bunu yapan kişi ALLAH bilir ne kadar ugrasmisitir sende burda nasıl yorumlar yapiyorsun yanlış bişeyde soylediysem özürdilerim. 2021-02-23

Gülbey Bir kara .... günlüğünden diye hikaye paylaşmışsınız,hamam böceğini kara Fatma diye hitabeden cahil birisinin bu topluma ne öğretmesini bekliyorsunuz,Fatma gibi güzel bir ismi bu böceğe reva gören zihniyeti kınıyorum.Fatma Peygamber Efendimizin,kızı ve Hz Ali'nin eşinin adıdır,bizim inançlarımızı aşağılayan bir zihniyet bizim çocuklarımıza ne fayda verecek. 2021-01-09

sarı civciv çok iyi ve eylencelii 2016-04-27

yıldızz eheheeee cidden sırıtarak okudum çok güzel hazırlanmış 2013-11-15

Yazılan son 5 yorum gösteriliyor.

İçerikle ilgili 5 yorum yazılmış.

Yeni Eklenen Komik İlginç Yazılar

Bir Kara Fatmanın Günlüğünden