Eğitim Sitesi

Karışık Fıkralar 186 Fıkra

Kaynana ve Gelin Dolu Otobüs Fıkrası

Kaynana ve gelin dolu otobüs kaza yapmıştır.Kaynanalar ölmüştür.Gelinler oynamaya başlamışlardır.Ama aralarından bir gelin ise ağlamaya başlamıştır.Öteki gelinler ağlayan geline sormuştur:

-Niye ağlıyorsun?

-Kaynanamı evde bırakmıştım.Şimdi de getirmediğime pişman oldum.

burçin ve yağmur 2010-05-30

En Güzel Karışık Fıkralar Okuyun

Atlayacak Fıkrası

Temel Birgün Uçakla Seyahat Ediyormuş,Uçakda Fazla Yük Olduğundan Uçak Devrilecekmiş.. Pilot Uyari Yapmış Bavullari Aşağı atiyoruz... sonra Uçakda 60 Kilo, Yük Kalmış Pilot Bir Uyari Daha Yapmış; İçinizden Birisi Aşağı Atlayacak Demiş Ve Alt Kapiilari Açmış. Herkez Üstteki Askiliklara Tutunmuş Herkez Temel Aşağı Sen atla demişler Temel;Ben Atlayacağım Ancak;Moral Alkışı İstiyorum Demiş Herkez Ellerini Aslılıkdan Birakip Alkışlarken Hepsi Aşağı Düşmüş Ve Temel Uçakdan Sağ Salim İnmiş...)

gamze özçelik 2010-05-27

İnatçı Fıkrası

2 adam birbirinden çok inatçıymış biri demiş ben çok inatçıyım inadımdan eve vardım kapıyı çalmadım inadımdan kapıda yattım demiş öbürü ise bende evlendiğimden beri karıma el sürmedim demiş öbürü 3 çocuk kimden demiş inatçıyım ya onuda sormadım demiş

seher gök 2010-05-26

Gökdelen Fıkrası

Temel bir gökdelenin 63. katından düşüyormuş.Düşerkende katları saymaya başlamış.biraz geçtikten sonra şöyle demiş:şükür 62 kattan sağsalim düştüm 1.kattan düşenede birşey olmaz herhalde.:)

bela 2010-05-10

İki Sevgili Fıkrası

İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar. Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız, sevgilisinin kulağına fısıldar:
- Sevgilim, sana apandisit ameliyatı olduğum yeri göstereyim mi
Delikanlının gözleri parlar.
- Göster canım göster.
Kız eliyle uzak bir yeri göstererek:
- Bak şu ilerde görünen sarı bina var ya, onun üçüncü katı...

Ebru Gülfem 2018-10-18

Şaka Yaptım Fıkrası

2 TANE DAĞCI EVERESTE ÇIKACAKMIŞ BİR TANESİ KEKEMEYMİŞ DAĞCILAR DAĞIN YARISINA GÜÇ BELA ÇIKMIŞLAR KEKEME OLAN DEMİŞ:ÇA ÇA ÇA DİYERİ YUKARI ÇIKINCA SÖYLERSİN DEMİŞ YUKARI ÇIKINCA ÇA ÇADIRI AŞAĞIDA UNUTTUM DEMİŞ AŞAĞI İNERKEN YİNE DAĞIN YARISINDA KEKEME: ŞA ŞA ŞA DİĞERİ AŞAĞI İNİNCE SÖYLERSİN DEMİŞ AŞAĞI İNMİŞLER KEKEME:ŞA ŞA ŞA ŞAKA YAPTIM DEMİŞ:))
 

h@m!t 2010-05-01

Küskünler Fıkrası

bir gün temel karısı ile küsmüştür. temel bir kağıda 'beni saat yedi de uyandur' yazmiştir. saabah olunca karısı saat yedi de' ula temel kalk saat 7 oldu'yazmıştır. temel saat 10 'a doğru kalkar ve masanın üstündeki kağıdı okur kağıtta' ula temel kalk saat 7 ooldu'yazar.

:D :D :D ::))))

fıkracı 2010-02-26

Fıkralar Ana Sayfa

Diğer Karışık Fıkralar

İlk Sayfa ... 15 16 [17]18 19 ... Son Sayfa

Bir Fıkranızı Paylaşın...

Karışık Fıkralar Arşivinde 186 Fıkra Kayıtlı.