Eğitim Sitesi

Karadeniz Fıkraları 278 Fıkra

2 Katlı Otobüs Fıkrası

Temel ile Dursun iki katlı otobüsle seyahat ediyordu. Üst kattaki Temel bir ara cep telefonunu çıkardı ve alt kattaki Dursun'u aradı:
– Tursun, orada durum nasıl?
– "Hiiç! Bizim şoför uyumuş, otobüs öylece gidiyor. Temel:
– O da bir şey mi, bizim katta hiç şoför yok. Otobüs şoförsüz gidiyor.

justin bıeber 2019-03-27

En Güzel Karadeniz Fıkraları Okuyun

Ula Nasıl Gidesun Fıkrası

BİR GÜN TEMEL İLE DURSUN AMERİKAYA KADAR UÇMAYA KARAR VERMİŞLER.TEMAL İLE DURSUN YOLA ÇIKMAYA BAŞLAMIŞLAR.SONUNDA YÜZE YÜZE AMERİKAYA KADAR GELMİŞLER.AMERİKADA ÖZGÜRLÜ HEYKELİNİN ORAYA KADAR GİTMİŞLER.O SIRADA DURSUN DEMİŞ Kİ:

ULA TEMEL BEN YORULDUM HADİ ULA EVİMİZE GİDELİM.TEMEL:

ULA BURAYA KADAA YÜZÜVERDİK SEN NASIL GİDESUN EVE DEMİŞ.

Berfin 2011-03-11

Zeytin Fıkrası

Bizim tursun lakantaya gider ve oturur garson gelir sorar ne istersin tursun derki sade bir zeytin garson zeytini getirir masaya tursun catal elinde zeytine batırmaya çalışır ama zeytin bir sağa bir sola kayar durumu fark eden garson çatalı alır zeytine batırır tursuna verir tursun heee pen yordum sen yakaldun pen yormasam sen nasıl yakalardun oni diye cevap verir.

metin-hizmet 2011-03-10

Uçak Fıkrası

Temel bir gün ankara uçağına binmiş ve rastgele bir koltuğa oturmuş ama oturduğu koltuk başbakanın koltuğuymuş herkes gelmiş temele kalkması için dil dökmüşler ama yinede temel kalkmamış sonra birisi gelip temelin kulağına birşeyler söylemiş ve o zaman temel hiç ısrar etmeden kendi koltuğuna oturmuş.Peki adam temele ne demiş?

-bu koltuk ankaraya gitmez senin koltuğun gider demiş...

eda 2011-02-21

Unutkan Temel Fıkrası

Temel çok unutkan biriymiş. Sürekli kulağında bir kulaklık takarmış. Onu görenler kulaklıkta ne dinlediğini merak ediyorlarmış. Bir gün dolmuşta giderken şoför kulaklığı kulağıdan almış ve Temel birkaç saniye sonra ölmüş. Adam kulaklığı dinlediğinde bir de ne duysun :

Nefes al nefes ver...

burak işeri KIRŞEHİRLİ 2018-01-13

İyilik Fıkrası

Temel ile Dursun sahil kenarında yürüyorlarmış. Birden denizden imdat sesleri duyulmaya başlamış, bakmışlar adamın biri boğuluyor. Hemen denize atlayıp kurtarmışlar ve kenara getirmişler. Temel bir süre sonra adamı kucaklayıp tekrar denize atmış. Dursun şaşırıp sormuş;
- Uy ne yaptın da? Temel de cevap vermiş;
- Eee dedemin lafidur iyilik yap denize at...

fıkraoku.com 2019-04-14

İyilik Fıkrası

Bir gün dursunla temel sahil kenarında yürüyorlarmış sonra temel denizde birisinin boğulduğunu görür ve denize atlar adamı kurtarır ve adam bişey diyemeden temel,adamı denize tekrar atar.

Dursun:

-Yav adamu denuza niye ataysun

Temel:

-Ben kuçükken dedümden kucik bir nasiyat;iyiluk yap denuza at

MeMoLi 2011-01-17

Fıkralar Ana Sayfa

Diğer Karadeniz Fıkraları

İlk Sayfa ... 12 13 [14]15 16 ... Son Sayfa

Bir Fıkranızı Paylaşın...

Karadeniz Fıkraları Arşivinde 278 Fıkra Kayıtlı.