Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank Nedir? Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank Hakkında Kısaca Bilgi

Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank:
Bu toz haznesi, içinde bakterilerin ve mantarların oluşmasını engellemek üzere küçük gümüş parçacıklarını kullanır. Böylece LG elektrik süpürgenizin içi de evinizin havası kadar temiz olur.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

Kapanma Zamanlayıcı (Sleeptimer): Televizyonun istenilen sürede kapanmasını sağlar. Bu süre genel olarak 15 dakika ile 180 dakika arasında seçilebilir.

LCD TV: LCD'ler arkadan aydınlatmalı panellerle ışıklandırılır. LCD TV'ler, ışık seviyelerinin kontrol edilemediği odalar için idealdir.

BTU'lar: Bir BTU (British Thermal Unit - İngiliz Isı Ölçme Birimi), klimalara ve ısıtıcılara güç sağlamak için kullanılan enerjinin bir ölçü birimidir. BTU ne

Köprü Aksesuarı: Ocağın üç ısıtma alanını birleştirerek ızgaraların ve büyük tavaların kullanımını kolaylaştıran, bir ocak üstü aksesuarı.

WaveDOM Steam (Buharlı) Pişirme Fonksiyonu: WaveDOM buharlı pişirme fonksiyonu, buhar oluşturmak ve yiyecekleri pişirmek için bir su haznesinin üstüne yerleştirilmiş delikli bir raf ve paslanmaz

Ekran Büyüklüğü: Kullanacağımız Televizyonun ekranının köşeden köşeye izlenebilir alanın uzunluğudur. 81 ekran 106 cm gibi ifadeler kullanılır.