EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) Nedir? EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) Hakkında Kısaca Bilgi

EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution):
GSM Evrimi için Gelişmiş Veri Oranları. GSM faz2+ ağlar için yüksek hızlı veri transferinin yolunu açan bir spesifikasyon. EDGE getirdiği kodlama metodu sayesinde veri transfer hızı 14,400'den 48,000 bit/saniye'ye çıkmıştır.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

Kayan Kapaklı Telefon: Kayan kapaklı telefonlar, klavyeye kolay erişim için kayarak açılan veya klavyenin korunması için kayarak kapanan iki parçadan meydana gelir.

Çocuk Kilidi Fonksiyonu: Bu önemli özellik, çocukların makine çalışırken programı değiştirmesini engellemek için makine üzerindeki düğmeleri devre dışı bırakır.

Parlaklık (ANSI-lümen): Görüntünün genel yoğunluğunun ölçü birimi. Parlaklık değeri düştükçe görüntü koyulaşır; parlaklık değeri yükseldikçe görüntü açıklaşır.

Buharlı Kombo Çamaşır/Kurutma Makinesi: Kullanım alanından kazanç sağlayan kombo üründe daha iyi temizlik ve kurutma performansı için yenilikçi buhar teknolojisini kullanır.

Talk Time (Konuşma Süresi): Kablosuz bir aracın, batarya gücünü tüketmeden önce, belirli bir iletim işleminde kullanıldığı süre (telefon görüşmeleri, veri gönderme ve alma). Konu

HDMI-Ready: High-Definition Multimedia Interface (HDMI), yüksek çözünürlükte (kalitede) dijital ses ve video sinyallerini aktarabilen USB benzeri bir bağlantı sta