Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu Nedir? Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu Hakkında Kısaca Bilgi

Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu:
İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

MVPN (Mobile Virtual Private Network): Mevcut GSM operatörünün sağladığı GPRS hizmeti kullanılarak, şirket veya özel ağlara erişilmesi

CDMA: Code Division Multiple Access (Kod Bölmeli Çoklu Erişim) olarak da bilinen CDMA, ABD ve Asya'da kullanılan, benzersiz bir cep telefonu frekans aralığı

Streaming Media: Internet üzerinden videonun sıkıştırılarak gönderilmesini ve ulaştığı noktada kullanıcılar tarafından seyredilmesini sağlayan ortam.

Dijital Ayarlayıcı: Havadan, uydulardan ve kablolardan gelen sinyalleri TV'nizde görüntülenmek üzere dönüştürürerek aktarır.

Erteleme Fonksiyonu: Bu yararlı özellik, bir programı 3 ila 19 saat sonra bitecek şekilde ayarlamanızı sağlayarak büyük bir kolaylık sunar.

SOHO (Small Office Home Office): Küçük ofis/ev ofisi. Bilgi teknolojisinde, küçük işyerlerini ve ev ofislerini tanımlayan terim.