Eğitim Sitesi

4.Sınıf Matematik Doğal Sayılar Soruları ve Cevapları

4.Sınıf Matematik Doğal Sayılar Soruları ve Cevapları

                      DOĞAL SAYILAR

1.  6, 0, 9 rakamları ile yazılabilen üç basamaklı en büyük do­ğal sayı ile en küçük doğal sayının farkı kaçtır?

A. 261         B. 351        C. 361       D. 251

2.Birler bölüğünde 308, binler bölüğünde 300 doğal sayıları olan doğal sayı aşağıdakilerden hangisidir?

A. 308 300                   B 300 308               C. 300 300                    D. 308 308

 

3.Toplamları 264 olan ardışık üç doğal sayının en büyüğü kaçtır?

A. 89         B. 88             C. 87          D. 86

4.Rakamlarının sayı değerleri toplamı 6 olan iki basamaklı kaç tane sayı vardır?

A. 8         B. 7               C. 6                   D. 5

5.346 351 sayısındaki 6 rakamının sayı değeri 2 azaltılırsa sayının değeri kaç azalır?

A. 1000     B. 2000    C. 2500    D. 3000


6.310254 sayısındaki 1 ile 4'ün yerleri değiştirilince aşağıda­ki sayılardan hangisi elde edilir?


A. 452013     B. 520143     C. 340251    D. 152043

7.403 020 sayısının çözümlenmiş şekli aşağıdakilerden hangisidir?

A.(4x100 000) + (3x10 000) + (2x10)     B.(4x10 000) + (3x1000) + (2x10)

C.(4x10 000) + (3x100) + (2x10)           D.(4x100 000) + (3x1000) + (2x10)

8."On beş bin altı yüz iki" doğal sayısının rakamla yazılışı aşağıdakilerden hangisidir?

A. 15 612          B. 15 602            C. 16 605            D. 15 206



9.2, 7, 0, 5 rakamları ile yazılabilecek üç basamaklı ve basamakları birbirinden farklı en büyük tam sayı ile en küçük tam sayı arasındaki fark kaçtır?

A. 445              B. 495                   C. 547              D. 605

10.6aa5 dört basamaklı sayısında "a"ların, basamak değerleri toplamı 330 ise "a" kaçtır?

A. 1       B. 2                     C. 3                   D. 4


11.5b3b sayısı dört basamaklı bir sayıdır. "b"lerin basamak değerlerinin toplamının

2 katı 606 ise b'nin sayı değeri kaçtır?
A. 9                  B. 6                   C. 3                    D. 1

12. 5 x < 90 sıralamasında yerine yazılabilecek en büyük doğal sayı kaçtır?

A. 16                B. 17                  C. 18                 D. 19

13. 3a2a dört basamaklı bir sayıdır a'ların basamak değerleri toplamı 606 ise a kaçtır?

A. 3                B. 4                    C. 5                   D. 6

14. "600 012" sayısının okunuşu aşağıdakilerden hangisidir?

A. altı yüz bin on iki B. altmış bin on iki  C. altı yüz bin yüz ikiD. altı bin yüz on iki

15."Yüz bin on bir" sayısının rakamla yazılışı aşağıdakilerden hangisidir?

A. 100 111       B. 101 101           C. 101111            D. 100 011

16. Birbirinden farklı iki basamaklı dört sayının toplamı 172 ise bu sayılardan en büyük ikisinin toplamı en çok kaç olabilir?

A. 168           B. 151                  C. 120               D. 100

17. "54 087" sayısının binler basamağındaki rakamın basa­mak değeri ile onlar basamağındaki rakamın basamak değeri ara­sındaki fark kaçtır?

A. 4000 B. 3990            C. 3920               D. 3900

18. "608 302" sayısının okunuşu aşağıdakilerden hangisidir?

A. altmış bin üç yüz iki        B. altı yüz sekiz bin üç yüz iki

C. altı yüz sekiz bin yüz iki    D. altı yüz bin üç yüz iki

19.Ardışık üç tek sayının toplamı 321 ise en küçüğü kaçtır?

A. 95            B. 103                  C. 105                 D. 107

20. 5,7.2 rakamları ile yazılabilecek en büyük çift sayı ile en küçük tek sayının toplamı kaçtır?

A.1027         B.1072               C.1279                D.1927

                                    CEVAP ANAHTARI

      1. B     2. B    3. A   4. C    5.  B    6. D   7.  D   8. B    9. C   10. C

     11. C    12. B   13. D   14. A  15. D   16. B  17.  C   18. B   19. C   20.C

Ekleyen: Ali Akdemir     Okunma: 129100 kez

tags

Benzer Yazılı Sınav Soruları

sorular4.Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Maddenin Hâl Değişimi Çalışma Soruları (Paylaşım: Ali Akdemir    Hit: 64062)


sorular4. Sınıflar matematik dersi 1. dönem 1. yazılı sınav soruları (Paylaşım: Ziyaretçi    Hit: 1310)


sorular4.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi 1.Dönem 1.Yazılı Soruları (Paylaşım: hakan1789    Hit: 63712)


sorular4. Sınıf Türkçe Dersi 2. Dönem 2. Yazılı Sınav Soruları 2015-2016 (Paylaşım: Ali AKDEMİR    Hit: 4759)


sorular4. Sınıf Türkçe Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları 2015-2016 (Paylaşım: Ali AKDEMİR    Hit: 8637)


nextİçerik Hakkında Yorum Yazın...

Yazan:    

next YAZILAN YORUMLAR (219 yorum yazılmış)

box Yunus kaan :Çok kolay Efekan abi ya çok kolay

box bilgin :4. sorunun cevabı d şıkkı yani 5 çok basit

box Yenihayat :Cok zor

box ERNA AMCAOĞULLARI :dünyada gördüğüm en kolay en basit testlerden biriydi 0 yaşındaki kardeşim bile yapar 12 yıl yaşadım ama hayatımda bu kadar basit soru görmedim. birinden başladım kahkalarla güldüm öbürlerinde artık 5 saniyede yaptım çoooooook basit ha hah haa.

box Efekan güneş :Bole kolay soru olmaz hahaha

box Safiye :bu soruları ben bile bilmiyorum

box onur :keşke şıklı olsaydı ama çok güzel beğendim

box furkan :Çok guzel hemde cok kolay bunu bebek bile yapar bunu biraz daha zor yapsaydınız daha iyi olyurdu ve isaretlenseydi cevaplarida olsaydi

box furkan :Çok kolay yaa

box Eda :Çok kolay bebek yapar ve bu test in altında cevap yazıyorum. 1.b 2.b 3.a.... gibi çok kolay iyi dersler

box burcu :hayır yardım edin bana

box Songül :keşke ŞIKLI olsaydı ama çok güzell

box SUSOY :Bence çok iyiydi hiç yanlışımçıkmadı .Herkese tavsiiye ederim

box asu :Çok sıcak test

box taçmin bakarcılıkçı :sorunun cevabı 5 4. sorunun

box kadir pehlivan :hepsinin cevabı var

box nil :sevda arkadaşım ben NİL neden 4.soruyu soruyorsun ki. Saten test bitince cevap anahtarında veriyor.Yani 4.sorunun da cevabı C oluyor

box nehir :4.sorusunun cevabını bilen hemen versin lütfen ARKADAŞLAR.....

box Sude yer alan :Sınavdan 100 aldım öğretmen çok iyi dedi ve aynı test ıktı

box sevda :4.sorunun çözümü nasıl?

Tüm Yorumları Görmek İçin Tıklayın...

box ali eren :ARKADAŞLAR BE SIVADAN 100 ALDIM VALLA BİLLA SINAVI TYANİ BU TESTİ OKUYUN TAVSİYE EDİYORUM

box mustafa :nasıl çozülüyor

box BEYZA :COK KOLAY AÇI KONUSU OLSA

box arda : çoooooooooooook kolay bebek yapar

box ismail :Fazla zor değildi ama güzeldi

box TuĞçE :Arkdaşlar inanılmaz bir test matematik sınavından 80 90 alıyordum şimdi 100 aldım bence herkes bu testi çözsün.

box kübra bilgin :çok güzel bir ders

box cemre akgül :Çok güzel ama şık olmasaydı daha iyiydi BEĞENİYORUM [6.beğenme]

box yusuf göbek adım can kıral :çok kolay onun için yorm yazıyorum

box buse :biraz kolaydı ama neyse yinede teşekkür ederim

box yağmur :çok kolay ama biz bu konuları birinci dönemde işledik ben yazılıya bu çalışmalarla gidememki

box MELEK :Hiç işime yaramadı ama kolaymışş hemde çok kolay...

box seda :yaaaaa çok kolay daha kolay bir şey yok yaa

box soru kralı :dünyanın en basit soruları

box öznur :bende çalıştım yüksek puanlar aldım

box eren ayşe aşkı :bu testler çok basitti 100 aldım

box hatice tül kübra :harika umarım beyenirsiniz :) :) :? :!

box yağmur :bencede çokkk güzellllllll

box ela suzan :Çoooooooooook güzel bir ders ben çoooooooooook beyeniyorum inşalah sizde beyenirsiniz

box zeynep :Bebek işi daha zor sorabilirler

box Mahmut :bu test sayesinde yüksek aldım <3

box ELA :çoooooooookkıkkkkkkk ggüüzel ama biz bunları geçtik keşkebaksaydım

box beyza :çok zormuş canım kimse yapamaz sanki aynı deli gibi sorular

box beyza kar :harika ve müthiş kızım bunlar

box aleyna :çok güzelllllllllllllllllllllllll

box aleyna :çok güzel bence

box tuğba :bebek işiydi yani bebek bile yapardı o kadar basitti

box deniz :çok güzel ama şıklar olmuyo ve herkez cevap anahtarından bakar

box baran ilhan :çok iyi ama bazıları yanlış

box aslı akkuş :şıklar verilmiş ama basılmıyor şıklara

box merve nur :soruların sadece şıkkını söylemişsin çözmemissi olmazki yapamayız öğremen sorar

box yuksel :Sorular cok guzeldi ayrica odevlerimde cok yardimci oldu cok tesekurv ederim

box berra :6. soru yanlış şık verilmiş

box irem turhan :matematikten nefret ederim ama sevmeye başlıyorum galiba rabbime şükürler olsun

box Büşra Nur Çetin :Altıncı sorunun cevabıh yanlış verilmiş. Doğrusu C şıkkı olacaktır.

box Büşra Nur :Ben de 4.sınıftayım. Bu kadar kolay bir sınav görmedim.

box rana :Çooooooook güzel

box melisa :Vallaha bu testler olmasaydı sınavdan düşük alabilirdim onun için süüüüüüper anladınız mı süper

box ece :çoooooooooooooooookkkk gggggggüzel

box melek :cooooooooooooooooooooook işime yaradı

box şebnem :benim çok işime yaradı öğretmenime gösterdim öğretmen bana art ile aferim dei

box rana :kardeşim niye bu kadar kolay versyosunuzki

box Mertovic :Bu site ödevime çok yardımcı oldu. Bunu ekleyen Ali Akdemir'e çok teşekkür ederim.

box nazlı hanta :Çok kollay. Bebek yapar

box abdulsamet kurban :ben 4. sınıftayım ama bunlar bana biraz zor geldi yani o kadar zor bir sınav

box batuhan yakar :çok güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllll

box atıye sena dag :cok süper harıka sıte yaaaaa herkese tavsıye ederım superrrr

box metin :çok iyi çok güzel

box İLAYDA ERTAŞ :EN SEVDİĞİM SORULAR

box sıla :annem kilogıramı 8 tl olan fındıktan 250 g ald. annem satıcıya kaç lira ödemeli ? bunun cevabını yazarmısınız ?

box egemen :sınava çalışmama yardım eti çoooooooooooook iyi

box Eylül Ece :yahu şuan çok mutluyum eğer bunu kimse yapmasaydı bana öğretmen asla aferin vermezdi çünkü altı basamaklı ve beş basmaklılar bana çok zor geliyo çok fazla faydalandım

box feyyaz :çok iyi bişey çok işime yaradı

box meryem :çoooooooooooooooook teşekkürler

box berfin :ay bunlar çok güzel ve kolay

box sıla :keşke butarz benimden Nur Bozar ayrılmak istemeeseydi. çok üzüldüm ayrılmasına.onun en büyük hayranlarından biriydiydim.onu çok sevmiştim.ayşegül nur ayrılırken ona hoşçakal bile demedi yaaa.nur elemede güçlü bir yarışmacılara ikizlere yenildi. gerçi kendiside istiyordu.zaten.onun adına çok üzüldüm.ağladım.

box elsa anna :ay çok güzel bayıldım sınfta sadece ben aferim kazandım çok mutluyum ayrıca bunu yapana çook teşekkür ediyorum sevgilerimi sunuyorum gerçekten çoook güzel olmuş bayıldım görüşmek üzereee

box mira :harika arkadaşlar çok güzel öğretmen aferim dedi ama sınıfta sadece bana dedi çok mutlu oldum bu testi yapana çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum

box eda karataş :test çok güzel işime yaradı

box ayşe :yirminci soru a şıkkı olacak en büyük çift sayı 752 en küçük tek sayı 275 toplarsanız 1027

box SALİH YILMAZ :çok iyi sınavdan 100 aldım herkese tavsiye ederim

box rümeysa :test çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

box özge gürel :GÜZELMİŞ BENDE BİR ARKADAŞIMA FELAN ÖNERDİM SİZ DE ÇÖZÜN ARKADAŞLAR

box ada :çok güzel bir test ben bayıldım harika bir test bu en güzel ama en güzel test lerden biri

box ada :çok güzel bir test ben çok beyendim

box KÜBRA :ÇOK GÜZEL BÖYLE DEVAM ET

box damla :çokkk güzell süper:):)

box öykü :ççok ğüzelllllllllllllllllllllllllllllllll

box cemre :Arkadaşlar harika bi site bunu beğenmeyenin zekası yerinde değildir

box azra :harika hepsini cevap anahtarına bakmadan yaptım cevap anahtarını en son gördüm

box melek :süper yaaaaaaaaaaaa 100 aldım

box adsızgüzel :süpermiş yaaa sınavım var ona çalıştım............

box fb :ya bence biraz karışık

box misafir :Çok güzel ödevvimde benim işime çok yaradı.

box çağla :çok ğüzel teşekürlerrrrrrrrrrrr

box eda :çok teşekürler 100aldım

box ebrar varol :çok teşekürler çok yardımcı oldunuz bu soruları koymanız tekrardan teşekürler

box demet özdemir : hiç bi sitede açılmıobnde bu siteye bkym dedm snra bi bktm sorular çktı dersimiz .com sitesine çk teşkkr ediorm:):):):):):)

box gizli ajan :harikaaaaaaaaaaaaaaa

box gizli ajan :hiç güzel degil

box nazenin :çok kolay teşekürler

box ali :harika birşeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

box sinem :sorular çok kolaydıııııııııııııııııııııı

box emerecan ünal :teşekkür ederim çok güzel sorular 20 soruyu buradan yaptım

box zehra ebrar GÜL :teşekkür ederim 2 günlük 199 soru ödevimi buradan yaptım

box hacer :sınavım olduğu zaman bu siteden çalışıyorum süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

box musa :bu sorular harika ben bunları çözdüm

box gülistan fıstık :gerçektende harika sorular 500 puan vermek istiyorum

box yücel :bu sorulara bayıldım 15 tatil boyunca bunlardan çalıştım

box ibrahim :bende 2. sınavdan 100 aldım

box yücel :bu sorular harika ben bunları çözerken 15 tatilin nasıl geçtiğini anlamadım

box sudenur :soruları neden işaretliyemiyoruz

box elif :çok güzel sorular basit

box safa :güzelmiş bencede süper

box selen :harika sorular 15 ttatilde hep burdan bu siteden baktı harikaaa..........

box selin :harika sorular

box gamze :Ali akdemir size çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz 15 tatil için soru hazırlamakla uğraşacaktım tekrar teşekkürler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

box arif :Aynen sorular çok kolay ben muhammed arif topal Gaziosmanpaşa İlköğretim okulu 4b sinifi

box dilara :sorularçokkolay

box karina :çooooook beğendimmmmmmmmmmm

box nisa :süperrrrrrrrrrrrrr

box MİRA :ÇOCUKLARIM MATEMATİKTEN 100 ALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

box irem :çok güzel altında cevap anahtarı var

box zeynep :çoook güzel ama işlemleride olsaydı keşke

box neryem :gerçektende çok beğendim

box fatma nur özen :çok teşekkür ederim

box fatrmanur :çok teşekkür ederim

box buse :harika 3. sınavdan 100 aldım

box ali yılmaz :çççççooookkkkk iiiiyyyiiii yyyaaaaaaa

box buse :çok güzel valla

box sude :bence cok güzel sorular

box sümeyye :ben öğretmen olara çok beğendim ve öğrencilerime baya bir bilgi öğretmiş oldum çok sağolun

box ceren :çok teşekkür ederim inşallah 100 alırım ama bir soruyu daha öğrenmemiştik ondan başka takıldığım olmadı ama bu sınavdan en fazla 100 almam lazım

box sude naz arık :Bencede çok güzel olmuş

box melike :ay sorular çok kolay

box yezdan ırmak taşdemir :süper sorular matematiki çok seviyorum 3, sınavdan 88 aldımm

box havvanur :harika seviyemede uygun harikaaaaaaaaaa

box SİMGE BİLGİN :GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER

box SEMA NUR AĞCA :ÇOK GÜZELMİŞ AMA TABİKİ BASİTMİŞ BUNU BEBEKLER BİLE YAPAR HAHAHAHA

box ikbal :çok güzel ama çooooooooooooooooooooooook basit

box çağan deniz eser :hocalar size sesleniyom biraz geri ç ekilin

box k :thank you very much teperim geri kaç

box pınar yavuz :cok sevdığım sey olarak yazarım

box tuğba demircen :ben bir öğretmen olarak mat daefterine bu soruları yazdırıyorum . sorularınız güzel kitapta bulamam ÇOK GÜZEL 3 ANLAMAYANLAR BÖYLE KOTÜ o.O

box ece güzel :sınavımdan sayenizde 100 aldım . zaten becerikliyim

box mervealdemir :çok gü-zel sınavımda çok yardımcı oldu 70 aldım

box melis :bu sorular matamatik sınafında bana çok yardımcı oldu teşekkürler.

box Sümeyye Mina :Bir öğretmen olarak öğrencilerime sınav hazırlamamda çok yardımcı oldunuz.Saolun...

box sultan :çok basit bizim öğretmen böyle şeyler istemez :(

box irem :Şıklar işaretlenmiyor

box eda :cok güzel bir kopya

box ırmak :çok güzel olmuş fakat biraz kolay :)

box zeynep :ben bu siteyi çok beğendim yazılım 82 iken 99 oldu

box sudenur :teşekkürler gerçekten bu testi çözdüm notlarım çok iyi.

box buğra kocakale :bence çok güzel ve çok eğlenceli sorular

box çiğdem :çok teşekkür ederim çok zevk aldım

box Güneş Zakvar :Süper bişey bu hepsini çözdüm bu soruları öğretmenime götürdüm bu siteden soruları çok çalıştım matematik sınavlarım hep 100 öğretmen beni matamatik sınavlarında görevli seçti matamatik derslerinde sanki öğretmen benimm

box zeynep Delibas :Çok teşekkür ederim bu testlerden çok zevk aldım derslerim 2 3 iken şimdi ise derslerim hep 5

box Damla :Çok teşekkür ederim derslerim daha iyi öğretmenim için çok güzel problemler buldum bu problemleri vericem ve çözücem teşekkür ederim 3

box sena :ders çalışamaktan memnun oldum istanbul

box bilin ben kimim :teşekkürler sınavıma yardımcı oldun

box Kaan :Thank you very much

box furkan :ders çalışmaktan memnun oldum TÜRKİYE

box buse postacı :eğlenceli bir tessst bu canım

box zeynep deniz :çoook güzel beğendim ama cevap anahtarı koymasaydınız daha iyi olurdu

box abdul kaadir :4. souyu anlayaaaaaamadım

box selena :ya sorular çok kolay bunu 2. sınf bile yapar ama ben sınavım için çalışıyorum

box buse kaya :ben zevkle çözdüm çok eylencelidir :)

box elif :güzel ama işlemini de yaparsanız çok daha iyi olur

box merve budak :çooook güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzeeeeeeellllllllll

box cansu ve hürü :biz bu sorulara bayıldık çok teşekkür ederiz canım ...

box miray :bencede 3 sınıf kolay buderlene hiç uraşamıcam

box nazlı :test cok güzel ben de burda ödevlermi yapacagım

box gökçen yüksel :ohaaaaaaaa bende 4.sınıfa geçtim bunlarla hiç uğraşamam

box nasibe :ben 4. sınufa geçtim

box ecrin :çok zor değildi 100 aldım

box sıla onaran :yyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa a cok kolay benım kankam gorse varya sasırır

box hamza demirkıran :süper sorular

box ilkay bozkurt :3.sınıfım ama çok kolay

box ilkay bozkurt :ben 3. sınıfım ama dörde geçmeme on gün kaldı okulum mimar kemal ilköğretim okulu 3a sınıfındayım

box canan akaltun :çooooook kolay

box canan :hepsi birbirinden kolay

box cemile bozkurt :Valah çoooook kolaymış denemem güzelleşti benim için sadece dersim önemli ben okulumda biinciyim okulumu seviyooooom cevaba gerek yoooook

box gizem dağ :bu sayfa çok güzel tüm soruları zefkle çözdüm :D

box yunus emre :keşke uygun pıratiğinkide çıksa

box zeynep :bence süper artık hep bu siteden matematik ödevlerimi yapacağım

box azra :saol knk odewden yırttım

box şerife :sorular çok güzel

box melek nuyer :bence çooook güzel. ama cevapları altta.

box melike :çok güzellllllllllllll

box ela :derslerimde bana çok yardımcı oluyor.

box HASAN :Bana çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler.

box gamze :güzel güzel hem de çok güzel ben çok beğendim hep burda çalışacağımmmmmmm

box gamze :bencede cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzellllll

box gamze :bencede cokkkkkkkkkkkk güzel zaten hep bundan calişiyorum

box ömer :tmmm ok buldum süper

box TUĞBA NUR AKSÖZ :BU SINAVLAR BİZLERİ DEĞERLENDİRME AÇISINDAN İYİ BİR SEÇİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.SAYGILARIMLA...

box NBBV : ÇOOOOOOOOOK GÜZEEEEELLL ÇOOOK SEEEEVVVVDDDİİİİMMM

box ali :çokgüzel hemde bunları 1. sınıflar çözer kanka

box yağmur a6yaz :çocuklar yapsın öğrensin sevinsin

box duygu :yazıları daha büyük olsaydı

box nesrin :sorular çok kolay cevap anahtarını da vermişler

box kübra :çok ama çok işime yaradı ve okuldsaki yazılıdan 100 aldım öğretmenim bana aferin sana dedi

box bella :ama güzel not aldım 100 aldım bidakine burdan çalışcam bence güzel 1 site

box ecedeniz :birde yazılar daha büyük olurda daha güzel olur ali beyy

box ecedeniz :çok güzel siteniz ama bazı sitelerde şıkları işaretlediğinde yandın ya doğru işareti yazıyor yada yanlış işareti sizde bi,z kontröl ediyoruz size tavsiyem benim dediğim gibi yapınn

box emir talha :çok güzel testler varya

box ilayda löklü :bizim sınavımızın aynısı ve ben 100 almışştımmmm

box KÜBRA :saaaaaaaaaaolun iyi not aldım tam istediğim gibi hep AMA HEEEEEP BURDAN ÖDEVİMİ YAPCAM

box feyza baliman :çok güzel bir test onu her gün çözerim.

box karpuz :siteyi beğendim ama soruları cevaplayamadım yanlarında kutular olması gerekirdi

box güney :çözümünü toplamsı çıkarması filan isterim

box sevcan ede :ben cevap anahtarını istemiyorum sadece testi çözmek istiytorum anahtarı istemiyorum sadece cevap

box ecemm :güzel bi site yazılıma yardımcı oldu tşk ederim saolun

box sude büyük :çok güzel sorular var ve hep sini bildim

box aleyna irtegün :cok güzel zehir sorular

box ahmet çoban :Çokgüzelmiş her zaman gireceğim

box yok :güzel sorular işime yaradı

box SÜMMEYYE DOĞAN :ÇOOOOOOOOOOOK TEEEEEEEEEEEEŞEKKÜR EDERİM

Kız Oyunları Oyna

Reklamlar

Yazılı Sınav Soruları - İlkokul - Ortaokul - Lise Soru Bankası >> Sayfasına Dön