Eğitim Sitesi

WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu Nedir? WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu Hakkında Kısaca Bilgi

WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu:

Mikrodalganın içindeki paslanmaz çelik tabak, yiyeceklerin altının sulu ve üstünün de hafif kızarmış şekilde pişirilmesini sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Megapiksel: Bir megapiksel bir milyon pikseli temsil eder. Dijital bir kameranın görüntü algılama kabiliyetini tanımlamak için kullanılan bir ölçü birimidir. Bir kamera ne kadar çok megapiksele sahip olursa, üretebileceği dijital görüntü de o kadar iyi olur.

    Cell: Hücre. Ağ alanında ATM tipi anahtarlamada temel veri birimi olarak kullanılır. Modern cep telefonu ağlarının tamamı hücresel bir yapıya sahiptir. Her hücrenin ortasında bir baz istasyonu yer alır.

    Yıkanabilir HEPA 13 Filtre: Yıkanabilir HEPA 13 Filtre, tozu ve kötü kokuları yok etmek için, bir odun kömürü katmanı da dahil olmak üzere dört katmana sahiptir. Yıkanabilir filtrenin havadaki tozun %99,97'sini aldığı görülmüştür.

    Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece oluşabilecek kırışıklıklar için endişelenmenize gerek kalmaz.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü