Eğitim Sitesi

THE ELECTRIC LIBRARY Nedir? THE ELECTRIC LIBRARY Hakkında Kısaca Bilgi

THE ELECTRIC LIBRARY Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak THE ELECTRIC LIBRARY:

Adres: http://www.elibrary.com/id/2525

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Anti aliasing: Photoshop'un alanların eğilimli hatlarını oluşturmak için kullandığı, alan rengi ile alan kenarındaki renk arasında geçişi sağlayan farklı tonlarda pikseller.

    CMS (Color Management System): Renk Yönetim Sistemi. Ekranların RGB, ofset baskı tekniğinin CMYK olmasından dolayı meydana gelen renk kayıplarını gidermek için kullanılan renk yönetim programları. EfiColor, KPCMS gibi..

    Distortion: Bir devrede giriş karakteristiğinin çıkışta tam olarak yeniden elde edilmemesi, şekil bozukluğu, deformasyon, distorsiyon, sesin güçlendirilmesi sırasında oluşan bozulma miktarı. Oran, yüzde 1'den küçük olmalıdır. Müzik seti alırken broşüründe bu oranın düşük olmasına dikkat etmek gerekir.

    NERD WORLD: Adres: http://www.nerdworld.com/Gerçekten bulmak istediğiniz Web sayfalarına ya da haber gruplarına kolayca ulaşın. Kendi-Indexinizi-Yaratın özelliğine bir göz atın.Netiquette:Ağ görgü kuralı Network (ağ) ve etiquette (görgü kuralı) kelimelerinin birleştirilmesiyle türetilen bu kelime ağ üzerinde davranılması gereken biçimi ifade etmektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü