Eğitim Sitesi

Telefon Müzik Çalar Nedir? Telefon Müzik Çalar Hakkında Kısaca Bilgi

Telefon Müzik Çalar Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Telefon Müzik Çalar:

Telefonunuzun müzik çaları aracılığıyla müzik zevkinizi her yere taşıyabilir ve MP3 gibi dijital müzikleri tam stereo olarak dinleyebilirsiniz. Bazı modeller bir FM vericisini veya profesyonelce ayarlanmış grafik ekolayzeri de içerir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Dahili Su Deposu: Bu su sebilinin deposu, akıllı bir uygulamayla buzdolabı kapısının içine yerleştirilmiştir. Bu sayede su, konvansiyonel yan yana buzdolaplarına göre su sebiline daha kısa bir yolla ulaşır. Böylece, içme suyunun daha soğuk elde edilmesini sağlar.

    Ambilight: Philips televizyonlarda bulunan Ambilight özelliği, görüntünün dört bir tarafında da renkleri ve ışık yoğunluğunu öne çıkarmak için ekranın çevresini tamamen kaplayan aydınlatma sağlamaktadır. Ambilight, TV’nin eşsiz tasarımının bir parçası olan yansıtıcı alanın üzerine yerleştirilmiştir ve TV konumundan veya montajından bağımsız durur.

    GSM: Global System for Mobile Communications (Mobil İletişim İçin Global Sistem), dünya genelinde mobil iletişim için en yaygın kullanılan teknoloji standardıdır ve abonelerin dünyanın çoğu yerinde telefonlarını kullanmalarına imkan verir.

    Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu: Kırışıklığı Önleme modu, program bittikten hemen sonra çamaşırlar boşaltılmadığında meydana gelen kırışıklıkları engeller.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü