Eğitim Sitesi

Paradox for Windows 4.5 Nedir? Paradox for Windows 4.5 Hakkında Kısaca Bilgi

Paradox for Windows 4.5 Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak Paradox for Windows 4.5:

Analiz ve çizelgeler oluşturma çalışmalarında mükemmel, hızlı uygulama geliştirme ve kişiye özel uygulama geliştirme gücü mükemmel, kullanım kolaylığı iyi düzeyde yer alıyor. Front-end geliştirme özelliği orta düzeydeki bir program.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Mirror: Genellikle bir şeyin tam olarak aynısının kopyasının alınmasıdır. Bu bir hard disk, ya da ftp site ya da web sitesi olabilir.

    IP: 1. Internet Protocol- Internet'in temel işletme protokolüdür. 2. Internet Provider- ya da Internet Access Provider. Kendi servisleri üzerinden başka kullanıcıları Internet'e bağlayan, genellikle ticari amaçlı kuruluşlardır. IP adress Internet üzerindeki her makine sadece bir tane IP numarasına sahip olabilir. Buna karşılık kullanıcıların servis isimlerini daha rahat hatırlamaları için makinelere bir ya da daha fazla "Domain Name" atanabilir. IP adresi noktalarla bölünmüş 4 sayıdan oluşur. (Örnek: 194.762.183.106)

    T1: DS-1 biçiminde yapılanmış sinyali 1.544 megabit/saniye hızında aktaran hatlara verilen isim.

    BPS: Bit per second (saniyedeki bit sayısı). (Bits-Per-Second) 2 bağlantı noktası arasında verinin ne kadar hızlı transfer edildiğinin gösterir. Örneğin bir 28.800 Bps modem saniyede 28.800 bit transfer edebilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü