Eğitim Sitesi

Dahili Su Deposu Nedir? Dahili Su Deposu Hakkında Kısaca Bilgi

Dahili Su Deposu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dahili Su Deposu:

Bu su sebilinin deposu, akıllı bir uygulamayla buzdolabı kapısının içine yerleştirilmiştir. Bu sayede su, konvansiyonel yan yana buzdolaplarına göre su sebiline daha kısa bir yolla ulaşır. Böylece, içme suyunun daha soğuk elde edilmesini sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    LED TV: İng. Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) Arka aydınlatmasında LED teknolojisinin kullanıldığı düz panel ekranlarda uygulanan görüntüleme teknolojisidir. LED TV, Light-emitting dioedes (LEDs) olarak da bilinmektedir, aynı zamanda LED televizyonlar için Led arkadan aydınlatmalı LCD televizyonlar da denilmektedir.

    Biosilver™: Bazı buzdolapları, kendilerini bakteri, mantar ve maya oluşumuna karşı koruyan gümüş iyon kaplamaya sahiptir.

    GPS (Global Positioning System): Küresel Konumlandırma Sistemi. Dünya etrafında bir yörünge izleyen 24 uydu yoluyla dünya üzerindeki çok küçük şeylerin bile yerini belirlemeyi mümkün kılan sistem. Doğruluk derecesi 10 ile 100 m arasında bir farkla değişiyor.

    BTU'lar: Bir BTU (British Thermal Unit - İngiliz Isı Ölçme Birimi), klimalara ve ısıtıcılara güç sağlamak için kullanılan enerjinin bir ölçü birimidir. BTU ne kadar fazla olursa klima/ısıtıcı bir odayı o kadar hızlı soğutur veya ısıtır

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü