Eğitim Sitesi

Bioshield™ Nedir? Bioshield™ Hakkında Kısaca Bilgi

Bioshield™ Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bioshield™:

Buzdolabının kapısının kenarlarını çevreleyen izolasyon maddesi, bakterilerin ve küfün büyümesini engelleyerek kapı contasının aşınmasını önleyen anti bakteriyel bir maddeden üretilmiştir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Multi Split Sistemler: Yüksek enerji verimliliğine sahip olan bu klimalar/ısıtıcılar, ayrı ayrı hassas sıcaklık kontrolü için ayrı odalara monte edilen iki veya üç iç üniteyi çalıştırır.

    Yük Algılama: Direct Drive™, yükün boyutunu tespit ederek, üstün performans ve maksimum verimlilik için uygun yıkama süresini, durulama süresini ve su seviyesini seçer.

    Renk Desteği (Display Color): Ekranın toplamda desteklediği renk sayısını tanımlamak için kullanılır. Bu sayı ne kadar yüksekse, o kadar doğala ve gerçeğe yakın renkler elde edilmektedir. 16.7 milyon renk (24 bit) artık ekranlarda standart olarak kabul edilen renk adedidir.

    Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi: Yüksek kapasiteli bir çamaşır kurutma makinesi, yapacağınız yükleme sayılarını azaltır. Bunun yanısıra, battaniyeler veya perdeler gibi büyük öğeleri kurutmanıza imkan verir. Ayrıca, daha geniş iç hacime sahip olduğundan sıcak hava içeride daha iyi dolaşır. Bu sayede de kırışıklıklar azalır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü