Eğitim Sitesi

Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Nedir? Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında Kısaca Bilgi

Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi:

Yüksek kapasiteli bir çamaşır kurutma makinesi, yapacağınız yükleme sayılarını azaltır. Bunun yanısıra, battaniyeler veya perdeler gibi büyük öğeleri kurutmanıza imkan verir. Ayrıca, daha geniş iç hacime sahip olduğundan sıcak hava içeride daha iyi dolaşır. Bu sayede de kırışıklıklar azalır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Dokunmatik Ekran: Dokunmatik ekran teknolojisi, sadece parmaklarınızın ucuyla dokunarak numaraları ve düğmeleri etkinleştirmenizi sağlar. Ayrıca yine bu teknoloji menüler, listeler ve resimler içinde ekrana dokunarak gezinmenizi sağlar.

    High-Definition Multimedia Interface (HDMI): Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Ara yüzü. HDMI, yüksek çözünürlüklü video ve aynı zamanda ses bilgilerini taşımak için kullanılır. Saniyede 2.2 Gb (5 Gb’ye kadar da çıkabilir) bilgiyi ve 30 Hz’de 1920x1080p çözünürlüğe kadar destek veren HDMI bağlantı, HD çağının standart bağlantı tipi haline geldi. Sekiz kanala ve 192Khz’e kadar sesi de destekleyen HDMI sayesinde, dijital ses ve video için ayrı kabloları kullanma gereksinimi de ortadan kalkar.

    Bluetooth®: Bluetooth özellikli televizyonlar, fotoğrafları Bluetooth özellikli aygıtınızdan kablosuz olarak televizyona aktarmanızı ve bluetooth özellikli kulaklıklarla TV'yi dinlemenizi sağlar.

    Nano-Silver Teknolojili Bio-Tank: Bu toz haznesi, içinde bakterilerin ve mantarların oluşmasını engellemek üzere küçük gümüş parçacıklarını kullanır. Böylece LG elektrik süpürgenizin içi de evinizin havası kadar temiz olur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü