Eğitim Sitesi

WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu Nedir? WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu Hakkında Kısaca Bilgi

WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak WaveDOM Crispy (Sulu) Pişirme Fonksiyonu:

Mikrodalganın içindeki paslanmaz çelik tabak, yiyeceklerin altının sulu ve üstünün de hafif kızarmış şekilde pişirilmesini sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    HD TV: High-Definition (Yüksek Çözünürlüklü) Televizyon (HDTV), geleneksel analog TV'lerden çok daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olan dijital bir TV'dir. Yakın geleceğe kadar tüm TV'ler dijitale değiştirilecektir. Dijital TV hakkında daha fazla bilgi Digital UK'de bulunabilir.

    Noise: Gürültü. İşaretin ve verinin kalitesini düşüren, istenmeyen elektriksel veya elektromanyetik enerji. Sayısal veya analog sistemlerde oluşur, her tip dosya ve iletişimi etkiler.

    Bluetooth: Farklı cihazların kısa mesafeler içinde bir ağ oluşturmasına imkân veren kablosuz radyo teknolojisi. Taşınabilir kablosuz cihazlar arasında kolay veri iletimi sağlayan teknoloji, yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahip. Yeni çıkan bazı telefonlarda bu menzil 100 metreye kadar çıkmaktadır.

    Tuner: TV yayınlarının alması için cihazlara eklenen parçalara verilen genel ad. Bilgisayar ekranları tuner sahibi olmadığı için TV yayınlarını oynatamazlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü