Eğitim Sitesi

Truesync Nedir? Truesync Hakkında Kısaca Bilgi

Truesync Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Truesync:

Starfish tarafindan geliştirilen, mobil araçlarla, pc lerde bulunan takvim, adres defteri, ajanda kullanımının senkronize edilmesini sağlayan teknoloji.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Cell: Hücre. Ağ alanında ATM tipi anahtarlamada temel veri birimi olarak kullanılır. Modern cep telefonu ağlarının tamamı hücresel bir yapıya sahiptir. Her hücrenin ortasında bir baz istasyonu yer alır.

    2G: İkinci kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Dünyanın farklı yerlerinde farklı sistemler içermesine karşın ikinci kuşağa dâhil olan GSM küresel anlamda hâkim durumda.

    Link: Internet'te, bir kelime, resim veya bilgiden bir başkasına yapılan bağlantı. İletişimde, alıcı ve verici arasındaki bir devre veya iletim yolu ile bunlara ilişkin ekipmanları içeren kanal. Internet' te gezilen sayfaların içersinden bir diğer sayfa ya da siteye geçiş, yönlendirme.

    Yanma Sorunu (Burn-in, İz): LCD TV’lerde izlenilen TV kanalındaki logo veya uzun süre duran sabit görüntüler, kanal değiştirilse dahi ekranda geçici veya ömür boyu kalıcı gölgelenmeler oluşturur. Ne yazık ki üreticiler TV logolarının yanma (burn-in) sorunlarına dahi garanti vermemektedirler.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü