Eğitim Sitesi

Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model Nedir? Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model Hakkında Kısaca Bilgi

Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model:

Bu çok yönlü ve enerji verimli modeller, duvarda kendine ayrılan bir deliğe sığacak şekilde tasarlanmış olup hem ev uygulamaları hem de küçük ticari uygulamalar için idealdir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda): Bluetooth özellikli kulaklıklar, arabada veya herhangi bir yerde elleriniz serbest konuşmanızı sağlar. Bluetooth aynı zamanda kablosuz müzik dinlemenizi, Web'e bağlanmanızı, dosyaları transfer etmenizi ve daha pek çok şeyi yapmanızı sağlar.

    RGB: RGB renk uzayı (ya da KYM renk uzayı), İngilizce ‘Red’ ‘Green’ ‘Blue’, yani ‘Kırmızı, Yeşil, Mavi ‘ kelimelerinin baş harflerinden ismini alan bir renk uzayı olup en sık kullanılanlardandır. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerin ilk harflerinden oluşan bu kısaltma, görüntülerin renklere bölünerek taşınmasına olanak sağlar. Bu sistem genellikle klasik görüntü kablolarından çok daha İyi bir sonuç vermektedir.

    Akan (Streaming): Veriler (ses ve video) bir ağ kaynağından transfer edilmekteyken, bir mobil aygıtın bu verilere erişmesini sağlayan bir veri transferi yöntemi.

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü