Eğitim Sitesi

Thin Content (İnci İçerik) Nedir? Thin Content (İnci İçerik) Hakkında Kısaca Bilgi

Thin Content (İnci İçerik) Terimi Hakkında Bilgiler

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimi Olarak Thin Content (İnci İçerik):

Sadece arama motorların sıralamasına girebilmesi için anlamsız bir içerik yazı kaynağı.

 

    Benzer SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri

    White-Hat SEO: Black-hat SEO'ya karşı temiz, düzenli, mantıklı, web'e katkı sağlayan, uzun vadeli ve Google'ın algoritmasına uygun SEO uygulama tekniğidir. Bu tür SEO her zaman için kalıcı ve doğru sonuçlar getirir.

    Disallow: Arama motorları örümceklerinin sitenizde gezmesini istemediğiniz bir sayfayı veya dizini belirtmek için kullanılan robots dosyası terimi. Robots.txt dosyasındaki kullanımı şu şekildedir. User-agent:* Disallow: /dizin-adi/ Bu şekilde belirlediğiniz dizine hiç bir arama motoru örümceği girmeyecektir. Yine bu disallow komutuyla sitenizin tamamının gezilebilir veya gezilemez olmasını belirleyebilirsiniz.

    Meta Tag: Bilgi etiketleri. Sitenin giriş kısmındaki header etiketinde yer alan, arama motorlarına bilgi veren ve web'in ilk zamanlarında web sitesinin arama sonuçlarında çıkmasında hemen hemen tek etken olan etiketlerdir. Title, description, keywords, robots, refresh gibi özellikleri vardır.

    Alexa: Alexa.com - Amazon.com firmalarının birlikte yürüttüğü web sitelerin ziyaretçi istatistiklerini tutan sitedir. Günümüzde pek popülerliği kalmamıştır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri Sözlüğü