Eğitim Sitesi

Surround Mod Nedir? Surround Mod Hakkında Kısaca Bilgi

Surround Mod Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Surround Mod:

Gelen sesin niteliğine göre surround (çevreleyen) ses yaratılmasına olanak verir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Kayan Kapaklı Telefon: Kayan kapaklı telefonlar, klavyeye kolay erişim için kayarak açılan veya klavyenin korunması için kayarak kapanan iki parçadan meydana gelir.

    Machine Iron Kurutma Programı: Machine Iron Kurutma Programı Bu program, yatak ve masa örtüleri gibi ütülenmesi gereken kalın kumaşları etkili şekilde kurutur.

    MVPN (Mobile Virtual Private Network): Mevcut GSM operatörünün sağladığı GPRS hizmeti kullanılarak, şirket veya özel ağlara erişilmesi

    Dual View Tv (Çifte Ekran Özelliği): Polarize 3D teknolojisi ile ekranda yan yana yada üst üste konulmuş biraz farklı açılardan çekilmiş iki görüntünün TV tarafından üst üste konularak pasif gözlüklerle iletilmesine denir. Aynı anda tam ekran olarak iki kanalı birden izlemeyi sağlayan TV teknolojisidir. Bu teknoloji aynı zamanda multiplayer oyunları da daha gerçekçi ve zevkli oynamayı sağlar. (iki oyuncu kendi oyunlarını tam ekran olarak görebilir.) İzleyiciler özel gözlükle kendi kanalını izleyebilir. Telsiz kulaklıkla da yayının sesini alır. Mesela evde eşlerden birisi maç izlerken diğeri aynı anda dizi izleyebilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü