Eğitim Sitesi

Renk Desteği (Display Color) Nedir? Renk Desteği (Display Color) Hakkında Kısaca Bilgi

Renk Desteği (Display Color) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Renk Desteği (Display Color):

Ekranın toplamda desteklediği renk sayısını tanımlamak için kullanılır. Bu sayı ne kadar yüksekse, o kadar doğala ve gerçeğe yakın renkler elde edilmektedir. 16.7 milyon renk (24 bit) artık ekranlarda standart olarak kabul edilen renk adedidir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    USB Media Host: Harici bir kaynaktan fotoğrafları görüntüleyebilmeniz ve müzik dinleyebilmeniz için PC'lere, dizüstü bilgisayarlara veya flaş belleklere bağlanır.

    Talk Time (Konuşma Süresi): Kablosuz bir aracın, batarya gücünü tüketmeden önce, belirli bir iletim işleminde kullanıldığı süre (telefon görüşmeleri, veri gönderme ve alma). Konuşma süresi, saat ve dakika cinsinden ifade edilir ve iletim daha fazla güç gerektirdiği için bekleme süresinden daha kısadır.

    Elde Yıkama Programı: Elde yıkama, özellikle "sadece elde yıkanan" olarak sınıflandırılan kumaşlar için oluşturulmuş hassas bir yıkama programıdır.

    Batarya: Kablosuz telefonların güç kaynağı. Kablosuz telefonlar ve iletişim cihazlarında, nikel kadmiyum, nikel metal hidrid ve lityum iyon gibi, yeniden şarj edilebilir bataryalar kullanılır. (Battery)

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü