Eğitim Sitesi

Render Nedir? Render Hakkında Kısaca Bilgi

Render Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak Render:

Değişik saatlere ayarlanan programların her hafta aynı saatte alınmasını sağlayan sistem. CD player'da bir şarkının devamlı olarak tekrar edilmesini sağlayan özellik.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    NNTP (Network News Transport Protocol): Sunucu ve istemci tarafından kullanılan USENET posting'lerini TCP/IP üzerinden taşımaya yarayan protokole verilen isimdir.

    Canon BJ200: Saniyede 86 karakter basım hızı ve kaliteli çıktı alma imkanı ile beğeni kazanan Canon BJ200, fiyatı ile de ilgi çekti. Tonlama yeteneği ve uzun süreli kulanıma olan yatkınlığıyla da dikkat çekici bir ürün olma özelliğini taşıyan yazıcı çeşidi.

    Zararlı Yazılım: Tüm kötü amaçlı yazılımlar için ortak kullanılan bir terimdir. Virüsler, solucanlar, klavye kaydediciler, casus yazılımlar, reklam yazılımları kötü amaçlı yazılımlar içinde yer almaktadır.

    Beta: 1. İnternet aleminde henüz geliştirilme aşamasında bulunan, tam gelişmemiş ama deneme amacıyla kullanıma sunulmuş yazılımlar için kullanılan bir deyim. 2. A 1/2 inçlik video kaset ölçüsü. VHS'ye uymamaktadır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü