Eğitim Sitesi

Proje Ara Değerlendirme Nedir? Proje Ara Değerlendirme Hakkında Kısaca Bilgi

Proje Ara Değerlendirme Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Proje Ara Değerlendirme:

Projenin her değerlendirmeden iki hafta öncesinde alan lideri öğretmen tarafından eksiklerinin, gelişim aşamalarının, tamamlanması gereken noktaların belirtildiği son kontroldür.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Hatırlama: Herhangi bir şekilde edinilip (belleme, anlama, anlamama, ezberleme gibi) bellekte tutulmakta olan bir bilginin geri getirilmesi.

    Özyaşamöyküsü: Kılavuzluk çalışmalarında, bireyin kendini ve sorunlarını nasıl gördüğüne ilişkin değerli bilgiler elde etmeye yarayan kişisel yaşamöyküsü.

    Yaz Uygulaması: Anadolu sağlık meslek lisesi öğrencilerinin çerçeve öğretim programları gereği ders kesiminden yeni öğretim yılı başına kadar olan sürede staj esaslarına göre sağlık işletmelerinde yapmakla yükümlü oldukları uygulamalı meslek eğitimi.

    Eğitim Planlaması: Ekonomik ve siyasal koşullar ile ülkenin ve öğrencilerin gereksinmeleri göz önünde tutularak bir eğitim dizgesinin siyasasını, öncelik verilmesi gereken işleri ve harcanacak parayı belirleme konularında ileriye dönük programlar geliştirilmesi, hazırlıklar yapılması.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü