Eğitim Sitesi

PTAC Modeli Nedir? PTAC Modeli Hakkında Kısaca Bilgi

PTAC Modeli Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak PTAC Modeli:

Duvara monte edilen bu klimalar/ısıtıcılar, çok düşük desibel seviyeleri ve yüksek enerji verimlilikleriyle göze çarpan modellerdir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    PIN Kodu (Personal Identification Number): Kişisel Kimlik Numarası. Kablosuz cihazlar kapsamında PIN, bir aramayı veya veri iletimini tamamlamak için SIM kartla birlikte kullanılan bir koddur.

    MEID: Mobile Equipment Identifier (Mobil Cihaz Tanımlayıcı), CDMA mobil aygıtların üzerinde bulunan ve yetkilendirme amacıyla kullanılan, yalnızca tek aygıtta geçerli olan kimlik numarasıdır.

    Bioshield™: Buzdolabının kapısının kenarlarını çevreleyen izolasyon maddesi, bakterilerin ve küfün büyümesini engelleyerek kapı contasının aşınmasını önleyen anti bakteriyel bir maddeden üretilmiştir.

    LED TV: İng. Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) Arka aydınlatmasında LED teknolojisinin kullanıldığı düz panel ekranlarda uygulanan görüntüleme teknolojisidir. LED TV, Light-emitting dioedes (LEDs) olarak da bilinmektedir, aynı zamanda LED televizyonlar için Led arkadan aydınlatmalı LCD televizyonlar da denilmektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü