Eğitim Sitesi

Noise Temperature Nedir? Noise Temperature Hakkında Kısaca Bilgi

Noise Temperature Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak Noise Temperature:

Gürültü Sıcaklığı. Bir sistemde işarete eklenen gürültünün miktarını göstermek üzere kullanılan eşdeğer sıcaklık. Gürültü sıcaklığı ne kadar az ise eklenen gürültü o kadar azdır.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Anonymous FTP: Her internet kullanıcısının dosya transferi yapabileceği FTP siteleridir. Buraya bir ftp programı ile bağlanıyorsanız, username (kullanıcı adı) bölümüne anonymous, şifre bölümüne de e-mail adresinizi yazmalısınız.

    CD-ROM XA: CD-I gibi, bu depo edici disk bilgisayar metin ve grafiklerini, ve durağan görüntülü video bilgileri ve yüksek kaliteli audio ile kombine eder.

    SUBMIT: Kendi web sayfalarının reklamını yapmak isteyenler için izlenebilecek en kolay yol, URL adresini gözde tarama servislerine yazdırmaktır. http://wjww.submit-it.com adresine URL adresinizi verdiğinizde adresiniz 15 ayrı tarama servisine otomatik olarak yollanacaktır.

    STD: Internet standartlarını belirleyen RFC alt serileri. Internet standartlarının listesi STD 1'de verilmiştir. Bilginiz İçin (For Your Information), Yorumlar İçin Rica (Request For Comments).

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü