Eğitim Sitesi

NEC Multisync 5FGe Nedir? NEC Multisync 5FGe Hakkında Kısaca Bilgi

NEC Multisync 5FGe Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak NEC Multisync 5FGe:

Sonsuz sayıda renk gösterebilen, maksimum çözünürlüğü 1024x768 Non-Interlaced ve bant genişliği 80 MHz olan MultiSync 5FGe düşük enerji maliyeti ile de dikkat çeken bir Monitör çeşidi.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Digitize: Bir audio veya video sinyalini analog halinde, bilgisayar cinsi dijital kod numaralarına dönüştürmek.

    E-mail (E-posta): Türkçe karşılığı: Elektronik Posta (e-posta). Bir bilgisayar kullanıcısının aralarındaki iletişim ağı vasıtasıyla diğer bilgisayar kullanıcıları ya da kullanıcı grupları ile mesaj alışverişi yapıtığı sistem. E-posta mesajları genel olarak metin formatındadır. Ancak grafik veya başka veri tiplerini mesajınıza iliştirip gönderebilirsiniz.

    Ortada Adam Saldırısı: Saldırganın kendisini müşteri ile servis arasında konumlandırdığı saldırı çeşididir. Bu tip saldırılarda saldırgan müşteriye kendisini servis olarak, servise ise müşteri olarak tanıtmaktadır. Saldırgan bu şekilde ortada yer alarak müşteri ve servis arasında akan bilgiyi gözetleyebilmekte veya değiştirebilmektedir.

    HP DeskJet 320: Notebook PC'ler için tasarlanan HP DeskJet 320, notebook bilgisayarın yarısı oranında ve renkli ve siyah/beyaz baskı olanağı sunuyor. 2kg'lık ağırlığı ile ev ve büro dışında rahatlıkla kullanılabiliyor.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü