Eğitim Sitesi

Multi Split Sistemler Nedir? Multi Split Sistemler Hakkında Kısaca Bilgi

Multi Split Sistemler Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Multi Split Sistemler:

Yüksek enerji verimliliğine sahip olan bu klimalar/ısıtıcılar, ayrı ayrı hassas sıcaklık kontrolü için ayrı odalara monte edilen iki veya üç iç üniteyi çalıştırır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    ESN: Bir Electronic Serial Number (Elektronik Seri Numarası) bir cep telefonunu aktive etmek için kullanılan, yalnız tek telefonda geçerli olan 32-bit kimlik numarasıdır.

    Handover: Bir hücresel ağ içinde bir hücreden diğer hücreye geçiş. Telefon kullanımdayken bir hücreden diğerine geçiş sırasında bağlantı yeni hücreye devredilir.

    Köprü Aksesuarı: Ocağın üç ısıtma alanını birleştirerek ızgaraların ve büyük tavaların kullanımını kolaylaştıran, bir ocak üstü aksesuarı.

    RGB: RGB renk uzayı (ya da KYM renk uzayı), İngilizce ‘Red’ ‘Green’ ‘Blue’, yani ‘Kırmızı, Yeşil, Mavi ‘ kelimelerinin baş harflerinden ismini alan bir renk uzayı olup en sık kullanılanlardandır. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerin ilk harflerinden oluşan bu kısaltma, görüntülerin renklere bölünerek taşınmasına olanak sağlar. Bu sistem genellikle klasik görüntü kablolarından çok daha İyi bir sonuç vermektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü