Eğitim Sitesi

Magic Crisper (Sihirli Sebzelik) Nedir? Magic Crisper (Sihirli Sebzelik) Hakkında Kısaca Bilgi

Magic Crisper (Sihirli Sebzelik) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Magic Crisper (Sihirli Sebzelik):

Bu yenilikçi özellik, yiyecekleri daha uzun süre taze tutmak için buzdolabının içindeki yoğunlaşmayı ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi: Yüksek kapasiteli bir çamaşır kurutma makinesi, yapacağınız yükleme sayılarını azaltır. Bunun yanısıra, battaniyeler veya perdeler gibi büyük öğeleri kurutmanıza imkan verir. Ayrıca, daha geniş iç hacime sahip olduğundan sıcak hava içeride daha iyi dolaşır. Bu sayede de kırışıklıklar azalır.

    Ekran Büyüklüğü: Kullanacağımız Televizyonun ekranının köşeden köşeye izlenebilir alanın uzunluğudur. 81 ekran 106 cm gibi ifadeler kullanılır.

    HSCSD: High Speed Circuit Switched Data (Yüksek Hızlı Devre Anahtarlı Veri) olarak da bilinen bu yazılım, veri transferini hızlandıran "bundling" (gruplandırma) sürecini etkinleştirir.

    Akıllı Telefon: "Akıllı Telefon" (Smart Phone) üç şeye karşılık gelir: E-posta, Internet ve klavye gibi gelişmiş özellikler sunan telefonlar, tam bir işletim sistemi yazılımı çalıştıran telefonlar veya aynı anda her ikisini de gerçekleştiren telefonlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü