Eğitim Sitesi

MSC (Mobile Switching Centre) Nedir? MSC (Mobile Switching Centre) Hakkında Kısaca Bilgi

MSC (Mobile Switching Centre) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak MSC (Mobile Switching Centre):

GSM sistemi hücrelerin gruplaşmasından oluşur. Her bir grup hücrede bulunan 1 santral ve 1 baz istasyon kontrolörü bulunur. Bu kontrol merkezine MSC adı verilir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    4K Çözünürlük: Full HD çözünürlüğü 4′e katlayacak olan yüksek çözünürlük oranıdır. 4K TV’lerden faydalanabilmemiz için tabi ki 4K içeriğinin yaygınlaşması (ve tabi ki fiyatlarının da kabul edilebilir seviyeye düşmesi) gerekecek. Ultra High Definition olarak adlandırılan bu çözünürlük 2016 x 3840 piksellik yoğunluğu ifade eder. Ultra High Definition çözünürlük sonrasında 8k lık oranlara da geçecektir.

    Halojen Pişirme: Bazı Fırınlar, yemeğin hem dışını hem de yüzeyin içine işleyerek yemeğin içini mükemmel şekilde pişiren güçlü halojen ışıkları kullanır. Bu eşsiz pişirme yöntemi, oldukça hızlı olmasının yanında yemekleri sulu ve yumuşak tutar.

    Çift Fırın: Bir tek fırının kullanım kapasitesini ikiye katlayan yüksek performanslı iki fırın. Ziyafetlerin hazırlanması veya aynı anda farklı yemeklerin pişirilmesi için harika bir üründür.

    Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü