Eğitim Sitesi

METACRAWLER Nedir? METACRAWLER Hakkında Kısaca Bilgi

METACRAWLER Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak METACRAWLER:

Adres: http://metacrawler.cs.washington.edu:8080/Coğrafik bölgelere ayırarak tarama yapan, tarama sırasında ne kadar beklemek istediğinizi belirttiğiniz bir tarama sayfası.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Intranet: Bir şirkete özel minik internet denebilir. Yalnızca bir şirketin çalışanları tarafından kullanılır; onlar girip dolaşabilir; şirketle ilgili bilgilere ulaşabilir. Örneğin intranet üzerinden şirkette çalışan herkese bir çırpıda mail gönderebilir ya da patronunuzun herkese açık randevu defterinden 'Ne zaman müsait' olduğunu öğrenebilirsiniz.

    Move: Track'lerin sıralamada yerlerini değiştirir (taşıma modu).

    ISDN: Tümleşik dijitak şebeke hizmetleri. Dijital ses, data ve video sinyallerinin aynı devreler üzerinde taşınmasına imkan verir.Eşzamanlı ses, veri ve görüntü bilgisinin birkaç kanal üzerinden yüksek hızlı iletimi

    FLI/FLC: FLI ve buna bağlı olarak sonradan çıkan FLC formatı, PC'deki animasyonlar için standardı belirliyorlar. Autodesk tarafından Autodesk-Anima-tor ile birlikte geliştirildi ve bir süre sonra da FLC formatı ve Animator Pro olarak genişletildi. FLI, 320X200 çözünürlüğünü, FLC ise 256 renk 1024X768'e kadar olan tüm çözünürlükleri destekliyor. FLI/FLC formatının değişik mutasyonları 15/16/24 bit renk derinliği sunuyorlar, ancak bunlar standarttan sapıyorlar ve özel bir Player gerektiriyorlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü