Eğitim Sitesi

Link Nedir? Link Hakkında Kısaca Bilgi

Link Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Link:

Internet'te, bir kelime, resim veya bilgiden bir başkasına yapılan bağlantı. İletişimde, alıcı ve verici arasındaki bir devre veya iletim yolu ile bunlara ilişkin ekipmanları içeren kanal. Internet' te gezilen sayfaların içersinden bir diğer sayfa ya da siteye geçiş, yönlendirme.

 

Bilgisayar Terimi Olarak Link:

HTML bağlantılarıdır. Bunlar, doküman içinde sizi başka bir konuma, aynı serviste başka bir dosyaya veya bambaşka bir servise yollayabilir.

Not: Bağlantılar genellikle mavi ve altı çizili metinden oluşur. Üzerine geldiğinizde mouse el işaretini alacaktır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    QWERTY klavye: Bu pratik, küçültülmüş bilgisayar klavyeleri e-posta göndermeyi, metin yazmayı veya Web'de gezinmeyi daha hızlı ve kolay hale getirir.

    Banko Derinliğinde: "Dolap derinliğinde" olarak isimlendirilen banko derinliğinde modeller, standart mutfak dolaplarından taşmayacak şekilde tasarlanmış, ankastre kuruluma gerek olmaksızın entegre bir görünüm sağlayan modellerdir.

    SRS WOW: SRS WOW ödül kazanmış patentli bir teknolojidir. Mono ve stereo ses sinyallerini önemli ölçüde iyileştirir. Standart hoparlörler veya kulaklıklar üzerinden gelişmiş dinamik ve bas performansı algısı yaratır.

    HAC: Bir cep telefonunun işitme cihazı uyumlu (Hearing Aid Compatible) olduğunu gösterir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü