Eğitim Sitesi

Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu Nedir? Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu Hakkında Kısaca Bilgi

Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu:

Kırışıklığı Önleme modu, program bittikten hemen sonra çamaşırlar boşaltılmadığında meydana gelen kırışıklıkları engeller.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    LED TV: İng. Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) Arka aydınlatmasında LED teknolojisinin kullanıldığı düz panel ekranlarda uygulanan görüntüleme teknolojisidir. LED TV, Light-emitting dioedes (LEDs) olarak da bilinmektedir, aynı zamanda LED televizyonlar için Led arkadan aydınlatmalı LCD televizyonlar da denilmektedir.

    PIN Kodu (Personal Identification Number): Kişisel Kimlik Numarası. Kablosuz cihazlar kapsamında PIN, bir aramayı veya veri iletimini tamamlamak için SIM kartla birlikte kullanılan bir koddur.

    Uçuş Modu: Uçak Modu olarak da bilinen bu ayar, mobil bir aygıtın kablosuz radyo alıcısı bileşenlerini devre dışı bırakarak bir uçakta diğer bazı özelliklerin güvenle kullanılmasına imkan verir.

    GPRS (General Packet Radio Service): Genel Paket Radyo Servisi. 2.5G'nin temelini oluşturan teknoloji. GSM bazlı olan bu servis yüksek hızlı veri iletimine imkan verir. Ayırt edici özelliği paket bazlı bir metot kullanmasıdır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü