Eğitim Sitesi

ISDN (Integrated Services Digital Network) Nedir? ISDN (Integrated Services Digital Network) Hakkında Kısaca Bilgi

ISDN (Integrated Services Digital Network) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak ISDN (Integrated Services Digital Network):

Entegre Servisler Dijital Ağı. Sabit bir ağ üzerinde kullanılabilen bir dijital iletişim ağı. Telefon, faks ve İnternet erişimi gibi değişik amaçlarla kullanılabilir.

 

Bilgisayar Terimi Olarak ISDN (Integrated Services Digital Network):

128.000 bps hızındaki özel telefon hattı. (Normal hatların hızı 56.000 - 64.000 bps'dir).

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    LED TV: İng. Light Emitting Diode (Işık Yayan Diyot) Arka aydınlatmasında LED teknolojisinin kullanıldığı düz panel ekranlarda uygulanan görüntüleme teknolojisidir. LED TV, Light-emitting dioedes (LEDs) olarak da bilinmektedir, aynı zamanda LED televizyonlar için Led arkadan aydınlatmalı LCD televizyonlar da denilmektedir.

    3 Kapılı Buzdolabı: Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

    Erteleme Fonksiyonu: Bu yararlı özellik, bir programı 3 ila 19 saat sonra bitecek şekilde ayarlamanızı sağlayarak büyük bir kolaylık sunar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü