Eğitim Sitesi

Görüntülü Kapı Telefonu Nedir? Görüntülü Kapı Telefonu Hakkında Kısaca Bilgi

Görüntülü Kapı Telefonu Terimi Hakkında Bilgiler

Yapı-Dekorasyon Terimi Olarak Görüntülü Kapı Telefonu:

Görüntülü kapı telefonu tek daireden çok bloklu sitelere kadar modüler bağlantı ile sınırsız kapasite şifre ile dış kapıyı açabilme, güvenlik ve sosyal birimler ile karşılıklı görüşebilme siyan/beyaz veya renkli LCD ekran seçeneği özelliklerine sahiptir. Apartmanlar, villalar, siteler, iş merkezleri, villa kentler, çok bloklu sitelerde uygulanmaktadır.

 

    Benzer Yapı-Dekorasyon Terimleri

    Yaprak Tutucular: Süzgeçlerin giriş ağızlarına takılan yaprak, gibi yağmur sistemini tıkayacak malzemelerin girmesini önleyen ürünlerdir.

    Dekorasyon: Dekore etme işi, bir yeri dekore etme biçimi. Mekanı oluşturan işleve bağlı öğelerin ve yüzeylerin düzenlenmesi eylemi.

    Parapet: Balkon, teras, köprü vb. korkuluk duvarları.

    Paneller / Kenetler: Tek kat panel: galvanizli sac, alüminyum, çinko, bakır ve kurşun gibi metaller ile çimento, bitüm, plastik esaslı malzemelerden yapılan trapez, sinüzoidal, şekilli ürünlerdir Isı yalıtımlı (sandviç) panel: iki ayrı katman arasına ısı yalıtımı konularak fabrikasyon olarak üretilen Kompozit sistem ürünleridir. Yerinde oluşturulan sandviç panel sistemleri: galvanizli sac, alüminyum, çinko, bakır ve kurşun gibi metaller ile çimento, bitüm, plastik esaslı malzemelerden yapılan trapez, sinüzoidal, şekilli arası ısı yalıtım katmanı konularak oluşturulan sistemlerdir. Yerinde oluşturulan kenet kaplama sistemleri: galvanizli sac, alüminyum, çinko, alaşımlı çinko, bakır ve kurşun gibi metalleri kenet sistemleri dolaylı tespitleme ile birleştiren; arada buhar dengeleyici/kesici, ısı yalıtım katmanları ve taşıyıcı katmanlar bulunan kaplama sistemlerdir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Yapı-Dekorasyon Terimleri Sözlüğü