Eğitim Sitesi

GNN SELECT Nedir? GNN SELECT Hakkında Kısaca Bilgi

GNN SELECT Terimi Hakkında Bilgiler

Bilgisayar Terimi Olarak GNN SELECT:

Adres: http://gnn.com/gnn/wic/wics/index.html INTERNET'in size sunabileceği en iyi servisler. Eğlenceden ulaşım'a her şey GNN'de var.

 

    Benzer Bilgisayar Terimleri

    Tuner (Kanal seçici): TV ve videoda istasyonların alınabildiği ayar devreleri. (1) Değişken kondansatör veya endüktör gibi ayarlı bir devrenin rezonans frekansını değiştirmekte kullanılan araç. (2) Radyo ya da televizyon alıcısının, yayınlanan kanalı seçmekte kullanılan ilk kademesi. İstenen kanal frekansını elde etmek için rezonans frekansını değiştiren ayarlı bir devre ihtiva eder.Kanal ve bant seçici ünite, kısım.

    Bandwidth: Türkçesi: Bant genişliği. Bir bağlantıdan yollayabileceğiniz bilgi miktarını ifade etmektedir. Bir ağ kablosunun taşıyabileceği maksimum veri miktarı, bps (bit per second) birimi ile ölçülür. Bir kanalın ya da devrenin veri iletme oranı veya iletişim kapasitesi ölçüsü.

    GAME LAN: Adres: http://www.gamelan.com/Bu günlerde popüler olan Java uygulamalarından bir derleme. katigorilere göre sıralanmış.

    FQDN: Tam Tanımlanmış Alan Adı:FQDN bir sistemin tüm alan adını içeren adresine denir. Örneğin asiyan bir sistem adıdır, asiyan.cc.boun.edu.tr FQDN'dir anasistem (hostname), Alan İsmi Sistemi (Domain Name System).

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Bilgisayar Terimleri Sözlüğü