Eğitim Sitesi

Eylem Planı Nedir? Eylem Planı Hakkında Kısaca Bilgi

Eylem Planı Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Eylem Planı:

Öğrencinin projesi ile ilgili yıl boyunca yapacaklarını tasarladığı çalışma planıdır. Yılın başında hazırlar. Yılın sonuna kadar hazırladığı eylem planını uygulamaya çalışır.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Birlikte Oyun: 1. İşbirliği yapmayı ve yarışmayı gerektiren oyun. 2. Eğlendirici ve dinlendirici niteliği yanında toplum yaşamının gerektirdiği yardımlaşma, dayanışma gibi eğitsel değerleri de içeren oyun.

    Hizmet - İçi Eğitim: Kişilerin hizmetteki verim ve etkilerinin arttırılmasını, gelişmeye yol açan bilgi, beceri ve anlayışlarının zenginleştirilmesini amaç edinen ve kurumların genel çalışma düzenini sürekli olarak etkileyen eğitim.

    Biçimbilgisi: 1. Yapıyı, temeli, görevi söz konusu yapmadan biçim üzerinde duran ve biçimle ilgili sorunları inceleyen bilim dalı. 2. Biyolojinin, canlı varlıkların biçim ve yapıları ile uğraşan kolu.

    Lisans Üstü Eğitim: Lisans derecesi ya da diploması almış olanlara ilgi duydukları bir bilim dalında yüksek lisans (bilim uzmanlığı) ya da doktora öğrenimi yaparak uzmanlaşma olanağı sağlamak üzere düzenlenen eğitim.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü