Eğitim Sitesi

Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu) Nedir? Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu) Hakkında Kısaca Bilgi

Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Energy Saving Recommended (Önerilen Enerji Tasarrufu):

Energy Saving Trust®'ın enerji verimliliği şemasıdır. Sadece enerji verimliliğindeki katı kriterleri karşılayan ürünler bu logoyu taşıyabilir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bio Fonksiyonu: Bio Fonksiyonu, deterjandaki enzimleri aktifleştirmek ve protein tabanlı lekeleri etkili bir şekilde çıkarmak için programın ilk aşamalarında suyu 4º C sıcaklığa ısıtır.

    Balans (Balance): Sağ ve sol hoparlörlerdeki ses seviyelerini ayarlamanızı sağlar. Oturma pozisyonunuza en uygun stereo sesi elde etmenize olanak verir.

    Resim içinde resim (Picture-In-Picture): Bazı televizyonlar ekranda iki yayın kaynağını (TV ve DVD gibi) aynı anda gösterebilmektedir. Bu özelliğe “resim içinde resim” denir. Genel olarak izlenmek istenen ikinci kanal küçük bir dikdörtgen olarak ekranın bir köşesinde görünür. Bazı televizyon modelleri ekranı ikiye bölerek, eşit büyüklükte iki alanda farklı iki kanalın izlenmesine de destek vermektedir.

    Çocuk Kilidi Fonksiyonu: Bu önemli özellik, çocukların makine çalışırken programı değiştirmesini engellemek için makine üzerindeki düğmeleri devre dışı bırakır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü