Eğitim Sitesi

Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı Nedir? Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı Hakkında Kısaca Bilgi

Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı:

Yıkama programı tamamlandıktan sonra Crease Care özelliği, tamburu yavaşça döndürerek kırışıklıkları düzeltir ve ütüleme gereksinimini azaltır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Çocuk Kilidi Fonksiyonu: Bu önemli özellik, çocukların makine çalışırken programı değiştirmesini engellemek için makine üzerindeki düğmeleri devre dışı bırakır.

    Standby Time (Bekleme Süresi): Kablosuz bir telefonun veya Communicator'ün tamamen dolması, açılması ve arama veya veri iletmeye hazır olması için gereken süre. Bekleme süresi, önceleri yalnızca saat ve dakika cinsinden belirtilirken yeni modellerde günlerle ifade edilebilmektedir.

    Single Split Sistemler: Bu enerji verimliliği yüksek ductless (kanalsız) klimalar/ısıtıcılar, evinizin her odasına kolayca uyacak düşük profilli ve şık tasarımlar sunarken paradan tasarruf etmenizi sağlar.

    3G: 1. 3G ve 3rd Generation (3. Nesil), cep telefonlarında çok daha büyük bant genişliği sunarak video, müzik ve diğer multimedya dosyaları gibi büyük dosyalara erişim sağlar. 2. Üçüncü kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Bu kuşağa ait cihaz ve ağlar IMT-2000 adıyla anılan bir standart kullanıyor. UMTS bu ailenin en bilinen üyesi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü