Eğitim Sitesi

Call Timer Nedir? Call Timer Hakkında Kısaca Bilgi

Call Timer Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Call Timer:

Airtime'ın kullanım süresinin kümülatif olarak kaydedildiği servis. Cep telefonlarında bütün aramaların süresinin kaydedilmesi.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution): GSM Evrimi için Gelişmiş Veri Oranları. GSM faz2+ ağlar için yüksek hızlı veri transferinin yolunu açan bir spesifikasyon. EDGE getirdiği kodlama metodu sayesinde veri transfer hızı 14,400'den 48,000 bit/saniye'ye çıkmıştır.

    Blu-Ray Disk Teknolojisi (Video, Optik Sürücülerde): Blu-ray teknolojisine ve en yüksek depolama kapasitesi için ileri düzey sıkıştırma teknolojisine dayanan bu yeni HD DVD formatı, büyük üreticilerin ve film stüdyolarının tümü tarafından desteklenmektedir.

    WCDMA: Wideband (Geniş Bant) CDMA veya 3GSM olarak da bilinen, Web sayfaları ve multimedya gibi verilerin bir cep telefonuna hızlı indirilmesini sağlayan 3. nesil mobil teknolojisi

    Telefon Müzik Çalar: Telefonunuzun müzik çaları aracılığıyla müzik zevkinizi her yere taşıyabilir ve MP3 gibi dijital müzikleri tam stereo olarak dinleyebilirsiniz. Bazı modeller bir FM vericisini veya profesyonelce ayarlanmış grafik ekolayzeri de içerir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü