Eğitim Sitesi

Çağrı Bekletme Nedir? Çağrı Bekletme Hakkında Kısaca Bilgi

Çağrı Bekletme Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Çağrı Bekletme:

Kullanıcıya gelen bir çağrı olduğunu bildirir ve mevcut konuşmayı veya uygulamayı kesmeden çağrıyı cevaplama, reddetme veya ihmal etme seçeneğini verir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    PCS: PC Sync veya PC Suite, kullanıcıların telefonlarında depolanan verileri (kaydedilen numaralar, takvimler ve mesajlar gibi) uyumlu bir PC ile senkronize etmelerini sağlayan yazılımdır.

    Bluetooth®: Bluetooth özellikli televizyonlar, fotoğrafları Bluetooth özellikli aygıtınızdan kablosuz olarak televizyona aktarmanızı ve bluetooth özellikli kulaklıklarla TV'yi dinlemenizi sağlar.

    Wi-Fi: Wireless Local Area Networks (Kablosuz Yerel Alan Ağları) olarak da bilinen bu teknoloji, belirli bir fiziksel alan içinde, kullanıcıların cep telefonlarından veya diğer kablosuz aygıtlardan Internet'e bağlanmalarını ve/veya e-postalarına erişmelerini sağlar.

    Harici Sürücü: Dijital verileri diskten okuyan (oynatan) ve diske yazan harici optik sürücüler. Bunlar taşınabilen, bir kabloyla PC'nize kolayca bağlanabilen ve PC'nizin içine yerleştirilen dahili sürücülerin aksine güç kaynağı gerektirmeyen ürünlerdir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü