Eğitim Sitesi

Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu Nedir? Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu Hakkında Kısaca Bilgi

Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Buzdolabı/Dondurucu Kombinasyonu:

İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Web'de Gezinme: Web'de Gezinme Cep telefonu ağları ve LAN (Yerel Alan Ağı) aracılığıyla gerçekleştirilen kablosuz bağlantılar sayesinde bu özellik, cep telefonunuzdan istediğiniz zaman, istediğiniz yerden internet'e bağlanmanızı sağlar.

    WCDMA: Wideband (Geniş Bant) CDMA veya 3GSM olarak da bilinen, Web sayfaları ve multimedya gibi verilerin bir cep telefonuna hızlı indirilmesini sağlayan 3. nesil mobil teknolojisi

    High Definition (HD): “Yüksek çözünürlükteki görüntü” olarak tanımlanabilir. HD görüntülerin çözünürlüğü (dolayısıyla detayları) SD görüntülerden daha yüksektir. Bunun neticesinde, HD uyumlu olan (yani yüksek çözünürlüklü) televizyonlarda ve monitörlerde izlenen HD görüntüler, SD yayınlara göre daha yüksek detay sunar ve görüntünün derinliği, keskinliği daha fazla, renkleri daha canlı olacaktır. HD görüntüler 1280×720 (720p) çözünürlükte olabileceği gibi, 1920×1080 (1080i/1080p) çözünürlükte de olabilir. Bu fark, alacağımız görüntü kalitesi ve tercih etmemiz gereken televizyon üzerinde etkili olacaktır.

    Otomatik Ses Kontrolü: Kanal değiştirirken, televizyonun farklı kanallardaki yükselen ve alçalan faklı ses düzeylerini otomatik olarak algılayıp aynı seviyeye ayarlamasıdır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü